Pages

Friday, May 22, 2009

Version 1.6.2

Ny version av Piratpartiet Toolbar, 1.6.2. Ladda ner härifrån: Mozillas webbsida för tillägg.

Obs: Eftersom Piratpartiet Toolbar ännu ej är granskad av Mozillas editorer, så är den markerad som ett 'experimentellt' tillägg. Du måste därför klicka i "Låt mig installera detta experimentella tillägg." precis brevid nedladdningsknappen "Lägg till Firefox" innan du får ladda ner.

4 comments:

 1. Det var ett tag sedan den uppdaterades nu. Skulle gärna se en ny version, som är lite uppdaterad för de förändringar som skett både bland bloggarna, och de strukturella förändringar som skett inom PP och på hemsidan. Samt givetvis kompatibel med senaste Firefox (fått ändra lite i den nuvarande för att det ska funka med senaste versionen av Firefox).

  ReplyDelete
 2. Du har helt rätt, och det har legat på min todolista ett bra tag nu. Men bra med en kommentar -- det här lär sparka igång mig och få det gjort :)

  ReplyDelete
 3. Titanium Nitride - TITADI LIGA - Titanium Sports
  TITADI LIGA is a leading implant grade titanium earrings team titanium auto sales of professional players who focus gaggia titanium on titanium sheet creating and maintaining the ultimate sportsbook guy tang titanium toner experience.

  ReplyDelete